Jídelní lístek


Pondělí 18. 3. 2019

Polévka Skotská / obsahují al 1,a 9,/
Oběd I. Vepřová pečeně na žampionech, rýže / obsahují al 1a,/
Oběd II. Míchané těstoviny s kuřecím masem a zeleninou / obsahují al ,1a,3, 7 /
Oběd III.

Úterý 19. 3. 2019

Polévka Tomatová s mozarellou / obsahuji al 7 , /
Oběd I. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zelný salát / obsahují al 1a,3 , /
Oběd II. Kuřecí maso na paprice, houskové knedlíky / obsahují al 1a,3 ,7 /
Oběd III. Obalovaná treska se sýrem, listový salát, opečený toustík / obsahují 1a,3 ,7,4,/

Středa 20. 3. 2019

Polévka Zelná / obsahuji al ,1a 7 /
Oběd I. Kuřecí paličky se zeleninovým kus -kusem /obsahují al 9 /
Oběd II. Vepřová játra na slanině, rýže / obsahují al 1a, /
Oběd III.

Čtvrtek 21. 3. 2019

Polévka Špenátová /obsahuji al 1a, /
Oběd I. Aljašská treska po pražsku, brambory, mrkvový salát /obsahují al 1a,4,7,3 /
Oběd II. Špagetová hnízda / obsahují al 3,1a, 7 /
Oběd III. Špagetová hnízda / obsahují al 3,1a, 7 /

Pátek 22. 3. 2019

Polévka Květáková / obsahují al1a,7,3,/
Oběd I. Přírodní vepřový kotlet, brambůrky, zelenina / obsahují al 1a ,/
Oběd II.
Oběd III.

Jídla připravují naši studenti pod vedením zkušených mistrů a obědy vypadají opravdu lákavě.

Vepřový kotlet
na žampionech, rýže

Vepřové maso na houbách,
jasmínová rýže

Vepřová pečeně, knedlíky, zelí

Tomatová polévka
s mozzarellou

Tatranské kuře

Polévka ze žlutého hrachu

Milánské špagety

Maminčino kuře, těstoviny

Kuřecí maso v šípkové omáčce,
karlovarské knedlíky

Francouzské brambory

Bratislavské plecko,
houskové knedlíky

Bramborové knedlíky
plněné uzeným, zelí