Jídelní lístek


Pondělí 20. 5. 2019

Polévka Hovězí vývar s kus - kusem a zeleninou / obsahují al 1,a 9,/
Oběd I. Frankfurtská pečeně, těstoviny, knedlíky / obsahují al 1a3,,/
Oběd II. Plněné žampiony mletým masem, brambory, zeleninový salát / obsahují al ,1a,3,11 /
Oběd III.

Úterý 21. 5. 2019

Polévka Hrachová s opečenou houstičkou / obsahuji al 1a, 3, 7,9,/
Oběd I. Kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot /obsahují al 1a,3 ,11 /
Oběd II. Zapečené palačinky s tvarohem / obsahují al 1a,11, /
Oběd III. Noky s brokolicí, šunkou a sýrová omáčka /obsahují 1a,3 ,7,11,/

Středa 22. 5. 2019

Polévka Uzená s kroupami / obsahuji al ,1a 7,9 /
Oběd I. Uzené maso, bramborové knedlíky, špenát /obsahují al 9 ,1a,11,3,,7 /
Oběd II. Řecké biftečky, tzatziki, hranolky / obsahují al 1a,3,7 /
Oběd III.

Čtvrtek 23. 5. 2019

Polévka Kmínová /obsahuji al 1a, /
Oběd I. Hrachová kaše, vepřový plátek, okurka /obsahuji al 1a, /
Oběd II. Kuřecí steak v jogurtu, krupeto se zeleninou / obsahují al 3,1a, /
Oběd III. Rizolety se špenátem, brokolicový salát / obsahují al 1,a 3,,/

Pátek 24. 5. 2019

Polévka Kapustová / obsahují al1a,3,9,,/
Oběd I. Zapečené těstoviny, zeleninový salát / obsahují al1a3,11,/
Oběd II.
Oběd III.

Jídla připravují naši studenti pod vedením zkušených mistrů a obědy vypadají opravdu lákavě.

Vepřový kotlet
na žampionech, rýže

Vepřové maso na houbách,
jasmínová rýže

Vepřová pečeně, knedlíky, zelí

Tomatová polévka
s mozzarellou

Tatranské kuře

Polévka ze žlutého hrachu

Milánské špagety

Maminčino kuře, těstoviny

Kuřecí maso v šípkové omáčce,
karlovarské knedlíky

Francouzské brambory

Bratislavské plecko,
houskové knedlíky

Bramborové knedlíky
plněné uzeným, zelí