Jídelní lístek


Pondělí 14. 10. 2019

Polévka Hovězí vývar s domácím kapáním / obsahují al 9,1a /
Oběd I. Pražská pečeně, rýže / obsahují al 1a, 3,7,/
Oběd II. Dižonská kotleta, americké brambory / obsahují al 1a,10 /
Oběd III.

Úterý 15. 10. 2019

Polévka Gulášová / obsahuíi al 1a,9 /
Oběd I. Plněné bramborové knedlíky, zelí / obsahují al 1a,3,12 /
Oběd II. Pečené kuřecí paličky, kus - kus se zeleninou / obsahují al /
Oběd III. Variace listových salátů, grilovaný hermelín / obsahují / 7,/

Středa 16. 10. 2019

Polévka Francouzská cibulačka / obsahují al /
Oběd I. Španělský ptáček, houskové knedlíky / obsahují al 1a,3,7,/
Oběd II. Pstruh na másle, petrželkové brambůrky / obsahují al ,1a,4, /
Oběd III.

Čtvrtek 17. 10. 2019

Polévka Frankfurtská /obsahují al 1a, 9/
Oběd I. Bramborový salát, přírodní vinná klobása / obsahují al 3,1a,7,9 /
Oběd II. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, knedlíky / obsahují al,1a,7,3, /
Oběd III. Rýžový nákyp se švestkami / obsahují al a 3,7,/

Pátek 18. 10. 2019

Polévka Zeleninový vývar se smaženou zeleninou a vaječnou jíškou/ obsahují al1a,9.3,/
Oběd I. Hovězí pečeně svíčková, houskové knedlíky/obsahují al.1a,3,7,9,/
Oběd II.
Oběd III.

Jídla připravují naši studenti pod vedením zkušených mistrů a obědy vypadají opravdu lákavě.

Vepřový kotlet
na žampionech, rýže

Vepřové maso na houbách,
jasmínová rýže

Vepřová pečeně, knedlíky, zelí

Tomatová polévka
s mozzarellou

Tatranské kuře

Polévka ze žlutého hrachu

Milánské špagety

Maminčino kuře, těstoviny

Kuřecí maso v šípkové omáčce,
karlovarské knedlíky

Francouzské brambory

Bratislavské plecko,
houskové knedlíky

Bramborové knedlíky
plněné uzeným, zelí