Jídelní lístek


Pondělí 14. 1. 2019

Polévka Kroupová / obsahují al 1c,9,/ hroznové víno
Oběd I. Segedínský guláš, houskové knedlíky / obsahují al 1,a,3,7,10,12/
Oběd II. Kuřecí rarášci, brambory, kompot / obsahují al ,1a,3, /
Oběd III.

Úterý 15. 1. 2019

Polévka Fazolová s rajčaty / obsahuji al 1a , /
Oběd I. Holandský řízek, bramborová kaše, kompot / obsahují al 1a,3 ,7 /
Oběd II. Penne těstoviny s rajčaty a sýrem Grana Padano / obsahují al
Oběd III. Listový salát s obalovanými krevetami, pečivo / obsahují 1a,3 ,7,4/

Středa 16. 1. 2019

Polévka Hovězí vývar s domácími nudlemi / obsahuji al 9,1a 3 / zákusek
Oběd I. Pražská pečeně, rýže /obsahují al 1a, 3, /
Oběd II. Řecké biftečky, opečené brambůrky, tzaziki / obsahují al 1a,3 ,10,7 /
Oběd III.

Čtvrtek 17. 1. 2019

Polévka Špenátová s vařeným vejce a masem /obsahuji al 1a,3, 7, /
Oběd I. Obalovaná treska, brambory, zeleninový salát /obsahují al 1a,3,7, /
Oběd II. Topinky s masem a sýrem / obsahují al 7,1a,10 /
Oběd III. Žemlovka s jablky / obsahují al 1,a 3,7,/

Pátek 18. 1. 2019

Polévka Drůbeží vývar s kapáním / obsahují al1a,7,3,9,/
Oběd I. Kančí gulášek, karlovarské knedlíčky / obsahují al 1a 3,7,/
Oběd II.
Oběd III.

Jídla připravují naši studenti pod vedením zkušených mistrů a obědy vypadají opravdu lákavě.

Vepřový kotlet
na žampionech, rýže

Vepřové maso na houbách,
jasmínová rýže

Vepřová pečeně, knedlíky, zelí

Tomatová polévka
s mozzarellou

Tatranské kuře

Polévka ze žlutého hrachu

Milánské špagety

Maminčino kuře, těstoviny

Kuřecí maso v šípkové omáčce,
karlovarské knedlíky

Francouzské brambory

Bratislavské plecko,
houskové knedlíky

Bramborové knedlíky
plněné uzeným, zelí