Jídelní lístek


Pondělí 27. 1. 2020

Polévka Drůbeží vývar s játrovýmí knedlíčky a těstovinami / obsahují al 9,1a,3, /
Oběd I. Hamburská kýta, houskové knedlíky / obsahují al 1a, 3,7,9, /
Oběd II.Zeleninové placičky, petrželkové brambůrky, kompot / obsahují al 1a3,7,9/
Oběd III.

Úterý 28. 1. 2020

Polévka Čočková / obsahují al 1a,9,/
Oběd I.Sekaná pečeně,bramborová kaše, salát / obsahují al 1a ,3,7, /
Oběd II. Dukátové buchtičky s krémem / obsahují al 1a,7,3, /
Oběd III. Koprová omáčka, vařené vejce, houskové knedlíky / obsahují al 1a,7,3,11 /

Středa 29. 1. 2020

Polévka Hovězí vývar s krupicí a vejcem / obsahují al 9.1a,3,/
Oběd I.Znojemská hovězí pečeně, rýže / obsahují al ,1a,3 /
Oběd II. Těstoviny s brokolicí a sýrovou omáčkou / obsahují al 7,1a,3 /
Oběd III.

Čtvrtek 30. 1. 2020

Polévka Luštěninová s pečenými rajčaty /obsahují al 1a,9 /
Oběd I. Tymiánové kuře, brambory /obsahují al 1a,/
Oběd II.
Oběd III.

Pátek 31. 1. 2020

Polévka
Oběd I.
Oběd II.
Oběd III.

Jídla připravují naši studenti pod vedením zkušených mistrů a obědy vypadají opravdu lákavě.

Vepřový kotlet
na žampionech, rýže

Vepřové maso na houbách,
jasmínová rýže

Vepřová pečeně, knedlíky, zelí

Tomatová polévka
s mozzarellou

Tatranské kuře

Polévka ze žlutého hrachu

Milánské špagety

Maminčino kuře, těstoviny

Kuřecí maso v šípkové omáčce,
karlovarské knedlíky

Francouzské brambory

Bratislavské plecko,
houskové knedlíky

Bramborové knedlíky
plněné uzeným, zelí