Rekvalifikace - komplexní zajištění rekvalifikačních vzdělávacích kurzů v oborech
- kuchař
- číšník
- cukrář
- hostinská činnost
Odborné gastronomické kurzy pro žáky i širokou veřejnost v oboru (od roku 2002)
- kuchař, číšník, cukrář, hotelnictví např.: sommeliérský, barmanský, baristický, studené kuchyně, restauračních
moučníků, speciální cukrářská výroba, dekorování, foodcarving...
Kurz pro výkon obecných zemědělských činností (od r. 2001)
rekvalifikační vzdělávací program pro soukromě hospodařící zemědělce, akreditace MZe ČR
Regionální škola rozvoje venkova (od r. 2002)
- v rámci dotačního titulu poradenství MMR ČR a Krajského úřadu Středočeského kraje
- Určeno pro starosty, zastupitele obecních úřadů a podnikatele z venkova Hlavní zaměření:
trvale udržitelný rozvoj venkova (rozvoj informačních technologií, činnost samosprávy obcí, agroturistika atd.)
Zimní škola pro zemědělce (od r. 1991) Zaměření: všeobecné zemědělství
Semináře pro firmy (od r. 2001)
aktuální problematika potravinářství a gastronomie
Kurzy ve vazačství a aranžování květin (od r. 1998) Zaměření: zahradnictví, vazačství
Vzdělávání studentů a dospělých pracovníků ze zahraničí Zaměření: cukrářská výroba, zemědělství.
Stáže pro zahraniční studenty z partnerských škol Zaměření: gastronomie, cestovní ruch
Virtuální prohlídka školy
Videoprezentace školy
Zahraniční stáže
Horky Fest 2022