Code Context $name = str_replace('/', DS, $name);
$file = $plugin . 'Elements' . DS . $name . $this->ext;
trigger_error(__d('cake_dev', 'Element Not Found: %s', $file), E_USER_NOTICE);
$name = 'content_manager_zaci'
$data = array(
'Content' => array(
'id' => '1253',
'slug' => 'jan-fridrich',
'parent_id' => null,
'keywords' => null,
'description' => null,
'title' => 'Jan Fridrich',
'body' => '<p>
SOU Horky nad Jizerou jsem navštěvoval v letech 2007-2010. Vystudoval jsem zde obor kuchař-číšník. Někdo by se mohl zeptat: “Co ti tato škola vlastně dala?“ Na to mám pouze jednu odpověď. „Velmi mnoho!“</p>
<p>
Jako student jsem si to vlastě vůbec neuvědomoval. Ale musím přiznat, že nás zde připravili opravdu skvěle. Jak po stránce praxe, tak i kvalitou výuky ve škole. Jsem opravdu moc rád, že jsem studoval právě na tomto učilišti. Velmi často vzpomínám na řadu skvělých učitelů.</p>
<p>
Úplně si vybavuji první hodinu praxe, když jsme měli začít s prvním vařením. Náš pan mistr začal krájet cibuli. Všichni zírali s otevřenou pusou a říkali, co je to za „boha“, co to dělá? A to byl asi vlastně můj kuchařský start. Řekl jsem si, že to taky dokážu a začal doma krájet vše, co šlo. Pokoušel jsem se vařit různá jídla, která se zpočátku vlastně ani jídlu nepodobala.</p>
<p>
Hned v prvním ročníku jsem měl velké štěstí a mohl jsem se účastnit stáže v Tatrách. Na 3 týdny bylo naším domovem Štrbské Pleso. Bylo zde nádherně. Ať už práce na místní kolibě nebo volný čas trávený na sjezdovkách.</p>
<p>
Díky škole jsem se dostal dvakrát na Ples hradní stráže, kde jsme obsluhovali mnoho známých osobností. Účastnil jsem se několika rautů v Praze, v Městském divadle v Mladé Boleslavi, mezinárodní výstavy psů a nespočet akcí ve školní vinárně nebo v okolí školy.</p>
<p>
Ve třetím ročníku jsem si mohl udělat somelierský kurz za zlomek ceny než bych zaplatil nyní a kurz studené kuchyně.</p>
<p>
Po škole jsem 2 roky pracoval jako pizzař. Po té jsem nastoupil do Restaurace u Měšťáků v Mladé Boleslavi jako kuchař, a tím začala má kuchařská kariéra. Měl jsem tu čest pracovat se skvělými kuchaři, kteří se mnou měli velkou trpělivost a učili mě profesionálně vařit. A s upřímným srdcem musím přiznat, že to se mnou opravdu neměli jednoduché. A tak jsem se postupně stával „kuchařem“.</p>
<p>
Najednou mi začali volat majitelé různých hotelů a restaurací po Mladé Boleslavi a já ve svém volnu chodil pomáhat, kam to jen šlo. Musím přiznat, že jsem „obešel“ mnoho podniků a všude se něčemu přiučil.</p>
<p>
Myslím, že správný kuchař by se měl stále učit něčemu novému, sledovat novinky a posouvat se dál.</p>
<p>
Po 5 letech u Měšťáků a lítání po různých brigádách, s minimem volna, spíš skoro žádného, mi kamarád ukázal inzerát na práci kuchaře v Motorlandu Bělá p. B., pro ŠKODA Motorsport -Rallye WRC. Hledali profesionálního kuchaře mluvícího anglicky a německy. „Já?“ „Ne, ani jedno nesplňuji, to nedám, jsem rád, že mluvím česky.“ Ale zkusil jsem to. Po dvou sezeních jsem se dostal tam, kam jsem chtěl. Rok a půl jsem pracoval v Motorladu, jezdil po závodech WRC, jak v ČR, tak ve světě. Dělal jsem osobního kuchaře jezdcům a spolujezdcům, kteří musí mít speciální stravu. Bylo to něco krásného, bydlení po hotelech, moře, auta a hostesky… Ve volnu, kdy se nejelo WRC, jsem jezdil dělat catering do Mostu na autodrom, kde se dělaly testovací jízdy pro Ferrari, Maserati a plno dalších luxusních automobilek. Několik mezinárodních závodů kamionů, okruhových aut a všeho, co voní benzínem. Akce byly vždy na vysoké úrovni. Mezinárodní závody, vždy nad 700 VIP hostů. Tak si asi každý dokáže představit, jak to vypadalo v improvizované kuchyni, postavené ve stanu podél okruhu. Vždy ve složení 3 kuchařů a asi 10 brigádnic.</p>
<p>
V půlce července tohoto roku mě oslovili manželé Prouzovi, majitelé parostrojního pivovaru v Lobči, abych jim zde pomohl otevřít restauraci. Záměr se povedl a já zde nyní pracuji jako šéfkuchař.</p>
<p>
Ve svém volnu se věnuji cateringu, který dělám sám. Dělám svatby, rauty a různé rodinné či firemní oslavy. Tato práce mě velmi baví, vaření je prostě mou srdeční záležitostí.</p>
',
'created' => '2018-10-22 23:03:14',
'updated' => '2018-10-22 23:04:51',
'content_type_id' => '37',
'www' => null,
'email' => null,
'perex' => '<p>
Jsem kuchař, co vařil po celém světě našim sportovcům na Rallye a teď Vás zvu do pivovaru v Lobči.</p>
',
'varchar_1' => 'Kuchař-číšník, 2010',
'varchar_2' => '',
'varchar_3' => null,
'text_1' => null,
'text_2' => null,
'text_3' => null,
'date_1' => null,
'date_2' => null,
'date_3' => null,
'datetime_1' => null,
'datetime_2' => null,
'datetime_3' => null,
'checkbox_1' => false,
'checkbox_2' => false,
'checkbox_3' => false,
'top' => null,
'active' => null,
'attach_1' => null,
'attach_1_title' => null,
'attach_2' => null,
'attach_2_title' => null,
'attach_3' => null,
'attach_3_title' => null,
'image_1' => '1/1253-img-20181015-091232.jpg',
'image_1_title' => 'Honza',
'image_2' => null,
'image_2_title' => null,
'image_3' => null,
'image_3_title' => null,
'date_from' => '2018-10-22',
'date_to' => null,
'm002gallery_id' => '0',
'parent_content_id' => null,
'number_1' => null,
'number_2' => null,
'number_3' => null,
'checkbox_4' => false,
'checkbox_5' => true,
'checkbox_6' => false,
'checkbox_7' => false,
'simple_text_1' => null,
'simple_text_2' => null,
'simple_text_3' => null,
'number_of_views' => '1',
'created_user' => null,
'updated_user' => null,
'author' => null
),
'ContentType' => array(
'id' => '37',
'title' => 'TOP žáci',
'created' => '2016-11-07 09:26:54',
'show_body' => true,
'show_title' => true,
'show_www' => false,
'show_email' => false,
'show_perex' => true,
'count_view' => '0',
'date_last_view' => '0000-00-00 00:00:00',
'varchar_1' => 'Obor / třída',
'varchar_2' => '',
'varchar_3' => '',
'varchar_4' => '',
'varchar_5' => '',
'text_1' => '',
'text_2' => '',
'text_3' => '',
'date_1' => '',
'date_2' => '',
'date_3' => '',
'datetime_1' => '',
'datetime_2' => '',
'datetime_3' => '',
'checkbox_1' => 'Gastronomie',
'checkbox_2' => 'Cestovní ruch',
'checkbox_3' => 'Podnikání',
'show_top' => false,
'show_active' => false,
'attach_1' => '',
'attach_2' => '',
'attach_3' => '',
'image_1' => 'Obrázek k článku',
'image_2' => '',
'image_3' => '',
'order' => '19',
'admin_order_by' => '',
'show_date_from' => true,
'show_date_to' => false,
'all_content' => 'content_manager_zaci',
'column_list' => 'date_from, title',
'description' => '',
'sort_by' => '100',
'show_media' => null,
'children_content_type_id' => null,
'content_type_date_id' => null,
'number_1' => '',
'number_2' => '',
'number_3' => '',
'show_slug' => false,
'slug_prefix' => null,
'slug_postfix' => null,
'sort' => '102',
'sorting' => 'asc',
'can_item_delete' => true,
'can_item_add' => true,
'text_4' => '',
'text_5' => '',
'tag_group_id' => null,
'preview_url' => null,
'show_urls' => false,
'message' => '',
'show_menu' => false,
'show_author' => false,
'show_edit_author' => false
),
'Gallery' => array(
'id' => null,
'title' => null,
'created' => null,
'autor' => null,
'typ' => null,
'text' => null,
'key' => null,
'zkraceny' => null,
'sort' => null,
'slug' => null,
'media_category_id' => null
),
'Children' => array(),
'Tag' => array()
)
$options = array(
'callbacks' => false
)
$file = 'Elements/content_manager_zaci.ctp'
$plugin = null
View::element() - CORE/Cake/View/View.php, line 425
include - APP/Plugin/ContentManager/View/Contents/view.ctp, line 3
View::_evaluate() - CORE/Cake/View/View.php, line 971
View::_render() - CORE/Cake/View/View.php, line 933
View::render() - CORE/Cake/View/View.php, line 473
Controller::render() - CORE/Cake/Controller/Controller.php, line 968
Dispatcher::_invoke() - CORE/Cake/Routing/Dispatcher.php, line 200
Dispatcher::dispatch() - CORE/Cake/Routing/Dispatcher.php, line 167
[main] - APP/webroot/index.php, line 112