Příprava v baru

 

Před zahájením provozu je nutné barový pult řádně připravit:

·       zajištění a uložení potřebného množství veškerého zboží k prodeji a nabídce

 

·       příprava veškerého inventáře, skla, slámek, popelníků, ..

 

 

·       kontrola stavu nápojového lístku

 

·       celková příprava konzumní části barového pultu (dečky, podložky, stébla, květiny, NL, popelníky)

 

 

·       kontrola funkce všech zařízení, dostatečné množství ledu

 

·       celková příprava pracovní části barového pultu (uspořádání inventáře, zboží, otevření lahví, plechovek, vylisování ovocných  šťáv, …)

 

 

·       doplnění a úprava sortimentu ve vitrínách (slané mandle, oříšky, trvanlivé pečivo, …)

 

·       konečná kontrola  připravenosti a osobní úprava barmana