BAROVÝ NÁPOJOVÝ A JÍDELNÍ LÍSTEK

 

·       jídelní i nápojový lístek v barech má stejné náležitosti jako restaurační, je menšího formátu

 

SORTIMENT POKRMŮ

·       výběr specialit z běžných JL všech cenových skupin

·       převládají pokrmy na grilu, zapékané, pečené (krátce)

·       silný vývar

·       některé pokrmy se připravují přímo u barového pultu: zapékané ragú, tousty, minutky na toustech, sendviče, předkrmové koktejly

 

 

SORTIMENT NÁPOJŮ

·       lihoviny (koňaky, whisky, gin, vodka, rum, ovocné likéry, hořkosladké a hořké lihoviny)

·       míchané nápoje

·       nealkoholické nápoje (běžné, čerstvé ovocné šťávy)

·       teplé nápoje (silná cezená káva, mokka káva, espreso, vídeňská, irská káva), kakao, čokoláda, grog, svařené víno,…