Netradiční zeleninové přílohy v gastrostudiu

Gastronomové z 2.B si připravili degustační cvíčko na právě probírané téma v hodinách Kuchařské technologie. Mnohdy byli zajímavými kombinacemi chutí sami překvapeni. Pro inspiraci přidáváme alespoň názvy, když už nemůžete ochutnat: Brokolicový salát, Lilková roláda s nivou, Fenyklový salát s jablky, Teplý špenátový salát se zázvorem a mrkví, Mrkvové placičky s česnekem, Okurkové ragú, Květáková rýže, Celerové pyré, Petrželový knedlík, Kapustové noky, Pečená červená řepa s balzamikem, Karamelizovaná cibulka s brusinkami, Zapečené papriky s balkánským sýrem, Plněná rajčata zapečná s  mozzarelou, Kedlubňáky, Dušený pórek se  slaninou a ve finále - krupicové noky.

 

Zpět