Jídelní lístek


Pondělí 22. 5. 2017

PolévkaHovězí vývar s celestýnskými nudlemi /obsahují 1,3,4 /
Oběd I. Frankfurtská pečeně, houskové knedlíky / obsahují al 1,3,7,11/
Oběd II.Těstoviny s medvědím česnekem, kuřecí maso, sýr. om / obsahuji al 1, 3,7//
Oběd III.

Úterý 23. 5. 2017

PolévkaZeleninová s houstičkou / obsahuji al 1 3,7,, /
Oběd I. Bramborák, uzené maso, zelí / obsahují al 1,3,7,10, /
Oběd II. Koprová omáčka, vařené vejce, houskové knedlíky / obsahují al 1,3, 7, 11 /
Oběd III. Čočkový salát s lososovými kostkami / obsahují al 4,1,3,7/

Středa 24. 5. 2017

Polévka Špenátová s masem a vejcem / obsahuji al 3 1,7,9, /
Oběd I. Kuřecí maso, kung - pao, rýže /obsahují al 3,5 /
Oběd II. Vepřové medajlonky se žampiony, bramborová kaše / obsahují al. 1,,7, /
Oběd III.

Čtvrtek 25. 5. 2017

Polévka Pórková /obsahuji al 1,3,7 . /
Oběd I. Tmavá treska v pikantním obalu, bramborová kaše, kompot / obsahují al 7,1 4 /
Oběd II. Domácí koláč, bílá káva / obsahují al 1, 3, 7,/
Oběd III. Pečená plněná paprika s rajčaty, brambory / obsahuji al 1,3 , /

Pátek 26. 5. 2017

Polévka Hovězí vývar s játrovými knedlíčky / obsahuji al 1,3 , 7, 9 /
Oběd I. Hovězí guláš, chléb /obsahují al1,3.7,1,11 ,/
Oběd II.
Oběd III.

Jídla připravují naši studenti pod vedením zkušených mistrů a obědy vypadají opravdu lákavě.

Vepřový kotlet
na žampionech, rýže

Vepřové maso na houbách,
jasmínová rýže

Vepřová pečeně, knedlíky, zelí

Tomatová polévka
s mozzarellou

Tatranské kuře

Polévka ze žlutého hrachu

Milánské špagety

Maminčino kuře, těstoviny

Kuřecí maso v šípkové omáčce,
karlovarské knedlíky

Francouzské brambory

Bratislavské plecko,
houskové knedlíky

Bramborové knedlíky
plněné uzeným, zelí