Jídelní lístek


Pondělí 21. 5. 2018

Polévka Sedlácká / obsahují al 9, /
Oběd I. Vařené maso, rajská omáčka, těstoviny / obsahují al 1,3, /
Oběd II. Švýcarské klobásky, červené zelí / obsahují al 1,3, /
Oběd III.

Úterý 22. 5. 2018

Polévka Dršťková / obsahuji al ,1,9 /
Oběd I. Vepřové žebírko, brambory /obsahují a 1, /
Oběd II. Maminčino kuře / obsahují al 1/
Oběd III. Švestkové bramborové knedlíky s tvarohem / obsahují al 1, 3 7, /

Středa 23. 5. 2018

PolévkaZeleninová s houskovými knedlíčky / obsahují al,1,3,7,11 /
Oběd I. Krůtí maso na indický způsob, rýže /obsahují al 1, /
Oběd II. Zeleninové lečo s klobásou, brambory / obsahují 3,/
Oběd III.

Čtvrtek 24. 5. 2018

Polévka Hrstková /obsahují al 1,9 /
Oběd I. Vepřové maso na paprice, houskové knedlíky /obsahují al .1,3,7 /
Oběd II. Pikantní kuřecí křidýlka, krupoto, okurka / obsahují al,1, /
Oběd III. Řecké biftečky, tzaziky, pečené brambory /obsahují al 1 ,7,3,,/

Pátek 25. 5. 2018

Polévka Slepičí s domácími nudlemi / obsahují al. 1,3,9,/ Slepičí s domácími nudlemi / obsahují al. 1,3,9,/ / obsahují al 1,9, /
Oběd I. Vepřový řízek, brambory, okurka / obsahují al 1,3,7,/
Oběd II.
Oběd III.

Jídla připravují naši studenti pod vedením zkušených mistrů a obědy vypadají opravdu lákavě.

Vepřový kotlet
na žampionech, rýže

Vepřové maso na houbách,
jasmínová rýže

Vepřová pečeně, knedlíky, zelí

Tomatová polévka
s mozzarellou

Tatranské kuře

Polévka ze žlutého hrachu

Milánské špagety

Maminčino kuře, těstoviny

Kuřecí maso v šípkové omáčce,
karlovarské knedlíky

Francouzské brambory

Bratislavské plecko,
houskové knedlíky

Bramborové knedlíky
plněné uzeným, zelí