Jídelní lístek


Pondělí 20. 11. 2017

Polévka Hovězí vývar s krupicí a vejcem /obsahují al,3, 9 1,/
Oběd I. Segedínský guláš, houskové knedlíky / obsahují al 3,1,7 /
Oběd II. Zapečené brambory s kuřecím masem a sýrovou omáčkou / obsahuji al 3,7 /
Oběd III.

Úterý 21. 11. 2017

Polévka Gulášová / obsahuji al 1 3,9, /
Oběd I. Přírodní vepřový kotlet, brambory, obloha / obsahují al 1,3 10, 7, /
Oběd II. Tvarohové knedlíky s ovocem a šlehačkou / obsahují al 1, 7, /
Oběd III.

Středa 22. 11. 2017

Polévka Minestrone / obsahuji al 1,9, /
Oběd I. Masová směs, rýže /obsahují al 1,7 3, /
Oběd II. Slaný závin / obsahují al
Oběd III.

Čtvrtek 23. 11. 2017

Polévka Zeleninová s kapáním /obsahuji al 1,3,7 9. /
Oběd I. Čočka na kyselo, párek, sázené vejce, okurka /obsahují al 1,3,7,/
Oběd II. Smažený sýr, brambory, rajče / obsahují al 1, 3, 7. 11 ,/
Oběd III.

Pátek 24. 11. 2017

Polévka Zelná s klobásou / obsahují al
Oběd I. Švýcarské kostky, brambory, červená řepa / obsahují al 1,3, ,/
Oběd II.
Oběd III.

Jídla připravují naši studenti pod vedením zkušených mistrů a obědy vypadají opravdu lákavě.

Vepřový kotlet
na žampionech, rýže

Vepřové maso na houbách,
jasmínová rýže

Vepřová pečeně, knedlíky, zelí

Tomatová polévka
s mozzarellou

Tatranské kuře

Polévka ze žlutého hrachu

Milánské špagety

Maminčino kuře, těstoviny

Kuřecí maso v šípkové omáčce,
karlovarské knedlíky

Francouzské brambory

Bratislavské plecko,
houskové knedlíky

Bramborové knedlíky
plněné uzeným, zelí